Četiri osobe poginule u naletu vlaka na Jugo kod Šapca u Srbiji

Tekst: S.C.H.
Foto: Ilustracija (Blic)

ČETIRI su osobe poginule u smrskanom Jugu na koji je noćas nešto poslije ponoći naletjela lokomotiva na pružnom prijelazu kod Šapca u Srbiji, prenosi danas beogradska Politika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nesreća se dogodila kada je vozač automobila Jugo 55 beogradskih registracijskih oznaka prelazio označeni pružni prijelaz točno u trenutku kada je prugom naišla lokomotiva koja je prometovala iz Šapca prema malom Zvorniku.

Nesreća se dogodila na mjestu gdje vlak prolazi četiri puta dnevno

U strahovitom udaru lokomotive na automobil na mjestu su poginuli 36-godišnji Zoran M. iz Obrenovca, 26-godišnji Duško P. iz Uba, 41-godišnja Slavica P. iz Šapca te 12-godišnji dječak čiji se identitet ne navodi. Prema prvim izvještajima s mjesta nesreće, koje su potvrdili i predstavnici Željeznica Srbije, do nesreće je došlo jer se vozač automobila nije zaustavio ispred pružnog prijelaza te je krenuo preko pruge unatoč zvučnim signalima kojima ga je vlakovođa pokušao upozoriti na nailazak lokomotive.

Da apsurd bude veći, navodi se u tekstu, nesreća se dogodila na pruzi kojom željezničke kompozicije prometuju samo četiri puta dnevno. Jedna od njih bila je kobna za četiri osobe u Jugu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara