Četveročlana obitelj otrovala se plinom

U OBITELJSKOJ kući u Novim Plavnicama pokraj Bjelovara četveročlana se obitelj otrovala ugljičnim monoksidom, a jedna je osoba još u kritičnom stanju, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Do trovanja je došlo između ponoći i četiri sata, a razlog je što je poklopac s otvora za čišćenje i kontrolu prohodnosti aluminijskog dimnjaka, koji se nalazio na vanjskom dijelu kuće, sam pao i zatvorio dimnjak pa se ugljični monoksid iz plinskog bojlera u kupaonici vraćao u prostoriju u prizemlju kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otrovali su se vlasnik kuće Mirko S. (1929.), Kata S. (1932.), Mila S. (1960.) i Dragica S. (1956.). Svima je pružena pomoć i zadržani su na intenzivnoj njezi internog odjela bjelovarske Opće bolnice. Prema posljednjim saznanjima, Mila S. još je uvijek je u kritičnom stanju dok su ostali izvan životne opasnosti.

Očevid su obavili službenici bjelovarske Policijske postaje uz pomoć inspektora zaštite od požara i stručnjaka bjelovarskog distributera plina Elektrometala.

Ove je zime u bjelovarsku Opću bolnicu zbog trovanja ugljičnim monoksidom primljeno 13 osoba. Jedna je osoba iz Bjelovara početkom siječnja zbog trovanja monoksidom umrla.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara