ČETVRTA SJEDNICA VIJEĆA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA

Vijeće za zaštitu potrošača na današnjoj je sjednici raspravljalo o dodjeli proračunskih financijskih sredstava namijenjenih udrugama za zaštitu potrošača za Projekt preventivne zaštite potrošača i Projekt informiranja i izobrazbe potrošača, priopćeno je iz Ministarstva gospodarstva. L

Vijeće za zaštitu potrošača je dalo suglasnost na iznesene prijedloge projekata, koji se odnose na informiranje i izobrazbu potrošača, kao i preventivnu zaštitu potrošača koje treba potvrditi ministar gospodarstva, rada i poduzetništva.

Za te projekte objavit će se javni poziv udrugama za zaštitu potrošača, koji će biti objavljen u sredstvima javnog priopćavanja i na web stranicama Ministarstva gospodarstva.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi Vijeća suglasili su se da će o navedenim projektima odlučivati Povjerenstvo koje će biti sastavljeno od predstavnika državnih tijela. Predložili su ministru gospodarstva, rada i poduzetništva donošenje odluke o dodjeli sredstava izabranim udrugama za zaštitu potrošača, koje su dostavile ponudu na javni poziv. Nakon donošenje odluke o raspodjeli sredstava, sklopit će se ugovor između Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i odabranih udruga za zaštitu potrošača, stoji u priopćenju.

(Hina) pp yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara