cibonaši će možda igrati košarkašku utakmicu sa zatvorenicima u remetincu

Košarkaši Cibone mogli bi sa zatvorenicima i pritvorenicima remetinečkog zatvora odigrati košarkašku utakmicu, najavio je Andro Knego na današnjem okruglom stolu o organizaciji slobodnog vremena u zatvoru.

´Rado ću se odazvati pozivu i pokušat ću dogovoriti utakmicu kada malo zatopli´, odgovorio je na upit jednog zatvorenika bivši centar Cibone i hrvatske reprezentacije Andro Knego.

U druženju sa zatvorenicima, koje je organizirano u povodu dolazećih blagdana radi upoznavanja i promicanja odnosa zatvorenika s drugim ljudima, sudjelovali su rukometaš Mirko Bašić i vaterpolist Dubravko Šimenc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Razgovor, koji je vodio televizijski voditelj Joško Lokas, obuhvatio je teme od novca u sportu i načina života poznatih osoba do čelnih pozicija u sportskim organizacijama i sportskih natjecanja.

´Zašto je ministar obnove Radimir Čačić predsjednik Hrvatskog teniskog saveza, kada nema pojma o tenisu i koliko nam to šteti´, upitao je jedan od privremenih remetinečkih stanara.

Možda jest štetno, ali Čačić je na tom mjestu ponajprije da bi lakšim putem osigurao novac za Savez, odgovorili su sportaši.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara