Ćiro: Vratit ću Hrvatskoj dignitet, ugled, dostojanstvo i budućnost

IAKO je Ćiro jednom prilikom izjavio kako je njegova kandidatura samo šala, čini se da će bivši hrvatski izbornik zaista krenuti u borbu za Predsjedničke dvore.

U intervjuu za Sportske novosti Ćiro je izjavio kako ne može objaviti članove svog izbornog stožera, jer nema njihovo dopuštenje.

"Da išta otkrijem vrlo bih se kompromitirao, a jasno da to ne želim, ne smijem. Ja sam samo izbornik, dobar doduše. Čak odličan, jer okružio sam se najvećim lumenima Hrvatske." – izjavio je Ćiro, a mi se pitamo ima li on uopće svoj izborni stožer i ljude u njemu dva mjeseca prije predsjedničkih izbora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Ćiro je komentirao i svoje protivnike. Tako je za sadašnjeg predsjednika izjavio kako mu je simpatičan, ali se na njemu vidi da je umoran.

"Ipak je on i malo stariji. Ne mislim da će pobijediti: kako i bi, kad osim simpatija ništa drugo nije ni ponudio u proteklih pet godina" – opisao je Ćiro Mesića i dodao kako on i njegova ekipa spremaju senzacionalne stvari koje će revitalizirati Hrvatsku.

Ćiro misli, pišu Sportske novosti, kako je Jadranka Kosor zaintrigirala birače, te da spada u favorite. No, tvrdi Ćiro, on je uvijek najviše volio pobijediti baš favorite.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara