Članovi Diplomatskog gospodarskog zbora posjetili HNB

ČLANOVI Diplomatskog gospodarskog kluba Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske posjetili su u ponedjeljak Hrvatsku narodnu banku u Zagrebu na poziv guvernera Željka Rohatinskog i u organizaciji Odjela za gospodarske organizacije i integracije MVP RH, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

Posjet HNB-u organiziran je s ciljem upoznavanja diplomatskih predstavnika u Republici Hrvatskoj zaduženih za gospodarska pitanja s aktivnošću i politikom koju Hrvatska narodna banka namjerava provoditi tijekom ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dr. Boris Vujčić, zamjenik guvernera je putem kraćih prezentacija obavijestio 25 prisutnih članova Diplomatskog gospodarskog kluba u Zagrebu i predstavnike Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske o aktualnim činjenicama u deviznoj i monetarnoj politici, bankarskom sustavu i odnosima s međunarodnim financijskim institucijama, nastavlja se u priopćenju.

Ugledni gosti su pokazali značajan interes za ulogu i aktivnost Hrvatske narodne banke, središnje banke u Republici Hrvatskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara