Članovi Mesićevog izbornog stožera trgali plakate Jadranke Kosor

Članovi Mesićevog izbornog stožera trgali plakate Jadranke Kosor

ŽUPANIJSKI odbor HDZ-a Karlovačke županije priopćio je danas da su članovi izbornog stožera predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića trgali plakate protukandidatkinje Jadranke Kosor tijekom Mesićeva boravka jučer u Dugoj Resi, a policija je večeras potvrdila da je podnijela prekršajnu prijavu protiv 49-godišnjeg Zagrepčanina.

U priopćenju županijskog HDZ-a koje je potpisao njegov predsjednik i saborski zastupnik Ivan Vučić, kaže se da su za vrijeme trajanja mise kojoj je jučer u Sv. Petru Mrežničkom kod Duge Rese nazočio predsjednički kandidat Stjepan Mesić, članovi njegovog izbornog stožera i osiguranja trgali plakate predsjedničke kandidatkinje Jadranke Kosor.

U priopćenju se navodi kako su građani "na svoje zaprepaštenje kao osobu koja vodi akciju trganja plakata prepoznali člana Mesićevog Izbornog stožera Pericu Martinovića".

Karlovački županijski HDZ osudio je zbog toga predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića i njegov izborni stožer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Policijskoj upravi karlovačkoj doznaje se da je 49-togodišnji Zagrepčanin ispred crkve u Sv. Petru Mrežničkom jučer oko 10.20 potrgao dva plakata, što su vidjeli pripadnici dugoreške policije, koji su mu prišli i zatražili osobnu iskaznicu.

Zagrepčanin nije predočio osobnu iskaznicu i dao je lažne podatke, pa će odgovarati prekršajno i za remećenja javnog reda i mira i zbog kršenja Zakona o osobnoj iskaznici, rekao je večeras glasnogovornik PU karlovačke Tomislav Kotić.

Kotić je rekao da su o incidentu i o identitetu počinitelja danas obavijestili izborni stožer predsjedničke kandidatkinje Jadranke Kosor.

Rekao je također da policija nema saznanja da je jučer više osoba u Sv. Petru Mrežničkom trgalo plakate.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara