Čobanković: država će otkupiti tržne viškove pšenice, a cijenomće biti svi zadovoljni

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković večeras je u Sisku izjavio "da će država otkupiti sve tržne viškove pšenice i da će cijenom biti zadovoljni i poljoprivrednici i mlinoprerađivači". L

Ministarstvo ima u pripremi nekoliko modela otkupa pšenice, a na sastancima s proizvođačima i poljoprivrednicima će se doći do najboljega, rekao je član Predsjedništva HDZ-a i ministar poljoprivrede Čobanković nakon sastanka s vodstvima Gradskog odbora HDZ-a Siska i Županijskog odbora HDZ-a Sisačko-moslavačke županije, s kojima je razgovarao o projektima u agraru, vodoprivredi, vodoopskrbi i vodoodvodnji.

"Otkupna cijena bit će realna i s njom će biti zadovoljne obje strane", istaknuo je Čobanković i napomenuo da "jamči da se neće praviti razlika između pšenice sa seljačkih gospodarstva i iz poduzeća".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čobanković je podržao planove razvoja poljoprivrede u Sisačko-moslavačkoj županiji, posebno u ruralnim područjima, koja se nalaze u sastavu područja od posebne državne skrbi.

(Hina) xžmalj yjn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara