Corega godinu dana poslije

NA GODIŠNJEM okupljanju novinara iz središnje i istočne Europe održanoj potkraj ožujka u Beču, Allied Telesynov brand jeftinijih mrežnih i SOHO (Small Office Home Office) uređaja - Corega, predstavio se hrvatskim novinarima po prvi puta nakon ulaska na hrvatsko tržište.

Corega je u Hrvatskoj prisutna od četvrtog tromjesečja prošle godine, a prvi distributer Corega proizvoda za hrvatsku bila je tvrtka Netiks iz Zagreba.

Od veljače 2003. odabirom drugog distributera – tvrtke Microline, Corega je dodatno osnažila svoje prisustvo na hrvatskom tržištu.

Na konferenciji u Beču predstavljene su projekcije za 2003. godinu kao i planovi za osvajanje pojedinih tržišta središnje i istočne Europe.

Najavljeno je i predstavljanje novog Coreginog proizvoda za bežično spajanje računala, baziranog na 802.11g standardu, koji će omogućiti mnogo veće brzine prijenosa podataka od sada aktualne tehnologije bazirane na 802.11b standardu.

Ova paleta uređaja na tržištu će se pojaviti u lipnju 2003. godine. "Hrvatsko tržište vrlo je kvalitetno i smatramo kako ćemo ovdje postići odlične rezultate", rekao je Frits Janssen, voditelj prodaje za središnju i istočnu Europu tvrtke Corega.

 "Coregini proizvodi izuzetno su prihvatljivih cijena, a činjenica da se već za 25 eura može kupiti preklopnik (switch), govori kako su naši proizvodi idealni upravo za tržišta poput Hrvatske", dodao je Janssen.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara