Ćorić: Sve je bolje od novih izbora, a nismo Poncije Pilat da sudimo Karamarku

Ćorić: Sve je bolje od novih izbora, a nismo Poncije Pilat da sudimo Karamarku

Foto: Hina

PERO ĆORIĆ, saborski zastupnik stranke HSP-a dr. Ante Starčević, članice Domoljubne koalicije, ustvrdio je da bi sve bilo bolje od novih izbora, dok su HNS-ov saborski zastupnik Goran Beus Richembergh i saborski zastupnik SDP-a Davor Bernardić istaknuli da su novi izbori u interesu građana.

Na upit je li odnos prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka i potpredsjednika Vlade Bože Petrova prevelik teret Vladi zbog čega ih je premijer Orešković pozvao da odstupe, saborski zastupnik HSP-a dr. Ante Starčević Pero Ćorić kazao je da on ne misli tako.

"Kod gospodina Karamarka nisam dosad našao, niti mi u HSP-u, bilo kakvu krivicu. Nismo mi Poncije Pilat da sudimo. Ovo što sam danas vidio, evidentno oko afere Grizli ima elemenata kaznene odgovornosti. U svakom slučaju sve je bolje od novih izbora", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Saborski zastupnik SDP-a Davor Bernardić ocijenio je da su odnosi u Vladi nepopravljivi i da je situacija došla do točke prelijevanja.

"Riječ je sasvim sigurno o nepopravljivim odnosima i zato bi za zemlju i u interesu svih građana bilo najbolje da idemo na nove izbore", poručio je.

Da su novi izbori jedino rješenje smatra i HNS-ov saborski zastupnik Goran Beus Richembergh.

"Događa se da je brod počeo tonuti zbog kapetana. Jedina prava stvar bi bila da Orešković sam podnese ostavku zajedno s cijelom Vladom i da se ide na nove izbore", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara