Čovjek optužen za pokušaj ubojstva mladoženje ugrizao policajca za nos i pobjegao sa suda

JASON MCINERNEY, optuženi za pokušaj ubojstva mladoženje na dan vjenčanja jučer je pobjegao iz sudnice nakon što je ugrizao policajca za nos.

McInerney policajca je zamolio za čašu vode, te iskoristio trenutak nepažnje kako bi pobjegao iz sudnice. Policajac Mark Rudman pokušao ih je zaustaviti, ali osumnjičenik ga je ugrizao za nos.

Sudac Ian Hope skinuo je vlasulju i sudačku halju te se pridružio potjeri, ali nije stigao daleko; u hodniku mu je muškarac, za kojeg se sumnja da je McInerneyju pomogao u bijegu, podmetnuo nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McInerney je uspio pobjeći, ali njegov brat Kurt i Martin Carty, koji su suoptuženici u pokušaju ubojstva, uhvaćeni su od strane policije i zaštitara prije nego su došli do izlaza iz sudnice u Readingu.

Policija je sinoć izdala priopćenje kojim građane upozoravaju da je McInerney u bijegu i vrlo opasan, javlja Daily Mail. McInerney i njegovi suučesnici optuženi su za pokušaj ubojstva Josepha Mitchella, koji je hicem iz pištolja pogođen u prepone, te za napad na muškarca čiji su automobil ukrali kako bi pobjegli s mjesta zločina.

P.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara