Crna pantera na reveru Kosor: Simbol okrutne i hrabre osobe koja se najbolje osjeća sama!

Crna pantera na reveru Kosor: Simbol okrutne i hrabre osobe koja se najbolje osjeća sama!

Foto: Goran Mehkek (Cropix)

PREMIJERKA Jadranka Kosor često u svojim javnim nastupima vrlo pažljivo bira koji će broš tog dana dodatni svojoj odjevnoj kolekciji, a vrlo često broš krije i njenu poruku javnosti ili određenoj grupi ljudi.

Agresivna i okrutna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, novinari su jutros bili iznenađeni s obzirom da je premijerka Kosor imala broš u obliku nepoznate životinje a špekuliralo se da je riječ o pumi, kuni ili jednostavno nekoj mački. Kako smo doznali iz izvora bliskih premijerki Jadranki Kosor sjajni broš predstavlja - crnu panteru!

Pantera je prije svega simbol okrutnosti i hrabrosti, a utjelovljuje  agresivnost i snagu. S obzirom na fizičku konstituciju pantere odnosno veliki broj mišića, pantera predstavlja i osobu koja je sposobna napraviti različite zadatke na način kako joj najbolje odgovara. U tome je spremna upotrijebiti sve mišiće fizičke, psihičke, mentalne, duhovne, odnosno sve kako bi ostvarila zacrtani cilj.

Najbolje kad je sama

Pantera označava i osobu koja je usamljena, odnosno sama iako se druži s ostalima, najbolje se osjeća sama u svom već označenom teritoriju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara