Crnogorski mediji: Poznati su svi atentatori na Duška Jovanovića

CRNOGORSKOJ policiji poznata su imena svih sudionika u atentatu na vlasnika podgoričkog dnevnika DAN Duška Jovanovića, a krivična prijava bit će dostavljena tužiteljstvu početkom sljedećeg tjedna, javljaju u nedjelju podgorički mediji, pozivajući se na izvore iz vrha ministarstva unutarnjih poslova Crne Gore.


"Znamo sve izvršitelje zločina i oni su identificirani. Znamo i tko je pucao na Jovanovića", kaže se u dnevniku Publika.

Dnevni list Vijesti otkriva da "crnogorska policija intenzivno traga za Vukom Vulevićem iz Berana, zbog sumnje da je ispalio smrtonosne hice" u direktora i glavnog i odgovornog urednika dnevnika Dan Duška Jovanovića 27. svibnja u ponoć ispred redakcije lista.

Više izvora bliskih istrazi potvrdilo je Vijestima da je desetodnevnom istragom sam čin ubojstva Jovanovića gotovo u cjelosti rasvijetljen, ali da još precizno nisu utvrđeni motivi i naručitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Direktni izvršitelji su iz Crne Gore, uglavnom iz Podgorice, Berana i Bara, a međusobno ih, po dosjeima i dosadašnjim saznanjima policije, povezuje narko-biznis.

Vulević se, kako se navodi, ne nalazi u Crnoj Gori, već se s priličnom sigurnošću tvrdi da je na Kosovu, s još nekoliko osoba za kojima se također traga. Očekuje se da ih UNMIK uhiti i izruči.

Poznati sportaš Damir Mandić koji je još u srijedu zadržan u policiji, tamo je bio i u subotu nekoliko sati na informativnom razgovoru.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara