Crnogorski MUP: Ne možemo procijeniti broj mrtvih, ali sigurno je velik

Crnogorski MUP: Ne možemo procijeniti broj mrtvih, ali sigurno je velik

GLASNOGOVORNIK MUP-a Crne Gore Branko Bulatović kazao je u razgovoru za Index kako policija još uvijek ne može procijeniti broj mrtvih u užasnoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak poslijepodne dogodila kod Podgorice.

"Putnički vlak pun putnika sa četiri vagona koji prometuje na liniji Bar-Bijelo Polje oko 15:30 je sletio u provaliju duboku 30 metara u kanjonu rijek Morače, desetak kilometara od Podgorice. Jako je puno povrijeđenih koje zasad KBC u Podgorici uspijeva zbrinuti." - izjavio je za Index Branko Bulatović, glasnogovornik MUP-a Crne Gore.

Bulatović je dodao kako ne može procijeniti broj mrtvih u ovoj tragediji ,ali da je u svakom slučaju velik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na teško pristupačni teren medicinske službe su izašle odmah nakon iskliznuća vlaka. Specijalne jedinice MUP-a i spasilačke službe iz cijele Crne Gore ulažu nadljudske napore da pomognu unesrećenima." - kazao nam je Bulatović.

"Građani su u ogromnom broju reagirali na proglas za dobrovoljno davanje krvi povodom nesreće." - naglasio je Bulatović i na kraju dodao da Crna Gora ne namjerava tražiti pomoć spasilačkih službi susjednih država i Srbije.

Z.A.,N.B.
Screenshot: RTCG, RTL Vijesti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara