Croatiabiz predstavila poslovni servis ˝BizBuySell˝

CROATIABIZ je predstavila poslovni servis BizBuySell, koji je zamišljen kao oglasna ploča za spajanje ponude i potražnje roba i usluga.

Servis je podijeljen u tri glavne kategorije: suradnja (Biz), potražnja (Buy) i ponuda (Sell). Posjetitelji se preko obrasca mogu javiti na objavljene ponude, dok za objavu ponuda treba biti registrirani korisnik.

Poslovnom servisu BizBuySell možete pristupiti na adresi http://www.croatiabiz.com/bbs.

O CROATIABIZ POSLOVNIM SERVISIMA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Croatiabiz je kompletno B2B rješenje koje integrira papirne i Internet medije, te poslovne servise za poboljšanje poslovanja korištenjem Interneta. Croatiabiz se obraća tisućama hrvatskih poslovnih ljudi koji su ujedno i čitatelji Croatiabiz.com - časopisa o suvremenom poslovanju.

Da bi lakše poslovali, brže pristupili informacijama i svakodnevne aktivnosti ucinili bržima i lakšima, Croatiabiz nudi širok spektar servisa, počevši od jednostavnog pristupa poslovnim informacijama, naprednog ciljanog oglašavanja, prezentacije poduzeća na Internetu, maloprodajnih trgovina i veleprodajnih sustava, pristupa najvećem poslovnom imeniku na Internetu, pa do baze javnih nadmetanja, kompenzacijskih servisa i organizacije prijevoza.

O Croatiabiz poslovnim servisima možete se detaljnije informirati na adresi http://www.croatiabiz.com.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara