Dabčević Kučar: Čačić pokazao što HNS može ako mu se pruži prilika

POČASNA predsjednica Hrvatske narodne stranke Savka Dabčević Kučar na današnjem je druženju koalicije HNS-PGS s građanima u Rijeci rekla da je ministar Radimir Čačić dokazao što sve ta stranka može napraviti ako joj se pruži prilika.

Čačića je ocijenila kompetentnim, odgovornim i visoko djelotvornim, a to je sve što treba Hrvatskoj. Dabčević Kučar je rekla da se HNS u prvom redu bori za život u kojem će građanin moći prosperirati, a svi imati jednake mogućnosti bez obzira na razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ona se ne slaže s komentarima po kojima u ovoj predizbornoj kampanji nitko nije "za", već svi vode kampanje protiv nečega, istaknuvši HNS-ov programe za određene projekte. Navodeći razloge zbog kojih bi trebalo glasovati za HNS rekla je da ta politička stranka ima razrađene programe do stupnja operativne primjenjivosti za razna društvena područja.

Nadalje, ocijenila je, HNS ima ljude koji su se dokazali u svom poslu, imaju zvanje i sposobnost, a HNS je pokazao i da je s dva saborska zastupnika i jednim članom Vlade sudjelovao u raspravama o svakoj bitnoj stvari. Dabčević Kučar je ocijenila kako njih troje nisu "išli u jalove diskusije i prepucavanja".

Na današnjem druženju prvi na listi HNS-PGS za 8. izbornu jedinicu, koja obuhvaća Istarsku i dio Primorsko-goranske županije, Miljenko Dorić procijenio je da će u toj izbornoj jedinici ta koalicija dobiti između 18 i 19 posto glasova.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara