Dalić i Milošević u Krapini uvjeravali: Mi nećemo rasprodati hrvatsko bogatstvo niti uvoditi nove poreze

Dalić i Milošević u Krapini uvjeravali: Mi nećemo rasprodati hrvatsko bogatstvo niti uvoditi nove poreze

Foto: hdz.hr

PREDSTAVLJANJE izbornog programa HDZ-a sinoć su u Krapini održali ministrica financija Martina Dalić i potpredsjednik Vlade za investicije Ivan Domagoj Milošević.

Ministrica financija uvjeravala je krapinske gospodarstvenike i građane koji su došli na predstavljanje gospodarskih smjernica HDZ-a kako oni neće smanjiti javnu upravu "kao što to misli SDP", već da će na dva redovno upražnjena mjesta biti zaposlen jedan novi radnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Mi nećemo rasprodavati hrvatsko bogatstvo, energetske izvore, te nećemo uvoditi nove poreze.", kazala je Dalićka te dodala da planiraju uvesti porezne olakšice za ulagače i smanjiti davanja poslodavcima kod novog zapošljavanja.

Ivan Domagoj Milošević najavio je prvi međunarodni investicijski forum kojeg Vlada sljedeći tjedan organizira u Zagrebu a u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK).

Na tribini je napomenuto da je u mandatu ove Vlade u komunalnu infrastrukturu, gradnju vrtića, škola i drugih važnih ustanova na razini Hrvatske ukupno uloženo 28 milijardi kuna, od čega milijardu i pol u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara