Damir Mikulić kontaktirao s predstavnikom Crvenog križa

JEDAN predstavnik Međunarodnog Crvenog križa uspio je u logoru Bucca u Iraku izravno stupiti u kontakt s hrvatskim vozačem Damirom Mikulićem, potvrdila je u četvrtak u izjavi za HINA-u njegova majka Anka, koja živi u Čapljini.

Ona je objasnila kako je lokalni ured Crvenog križa u Čapljini dobio informaciju da je Damir Mikulić registriran (pronađen) u logoru Bucca u Iraku.

"Imamo saznanja da je Damir preko predstavnika Međunarodnog Crvenog križa s kojim je kontaktirao poslao nama, rodbini i familiji u Čapljini poruku, ali je još nismo dobili", rekla je Anka Mikulić razgovoru vođenom u četvrtak prijepodne.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujemo tu poruku kao i Damirov telefonski poziv, ali nam se ni on još nije javio", dodala je ona.

Mikulićeva majka kaže kako je roditeljima i obitelji sada puno lakše nakon što su saznali za kontakte predstavnika međunarodnog Crvenog križa s Damirom. "Sada sigurno znamo da je živ", kazala je majka zatočenog vozača.

Dodala je da roditelji u Čapljini primaju brojne telefonske pozive, ali ne mogu duže razgovarati kako ne bi blokirali liniju za Damirov poziv iz Iraka kojeg očekuju već dva dana.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara