Darko Šarić, crnogorski kokainski kralj, redom ubija sve svjedoke?

Tekst: Z.J.
Foto: Press

U CRNOGORSKOM Kotoru je u nedjelju ubijen Dragan Dudić Fric za čije ubojstvo policija sumnjiči Darka Šarića, crnogorskoga kokainskog kralja. Prema pisanju Pressa, Dudić je bio jedan od bliskih Šarićevih suradnika. Srpska i crnogorska policija sumnjaju da se unutar Šarićevog klana počeo događati obračun, čime se želi spriječiti moguće svjedoke koji bi mogli raskrinkati Šarićevo djelovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dudić je znao sve o trgovini kokainom, o funkcioniranju klana, a i o vezama koje Šarićev klan ima s crnogorskim državnim vrhom. Srpska policija sumnja da je Dudić likvidiran jer se Šarić bojao da će ovaj sve reći predstavnicima vlasti i na taj način si priskrbiti imunitet", navodi Pressov izvor.

Dudića je sigurno ustrijelio Ivan Vračar, tjelesni čuvar pokojnoga Dejana Đukovića kojega je prije pola godine likvidirao upravo Šarićev klan. Policija sumnja je Dudićevo ubojstvo zapravo osveta. Ipak, izvor smatra malo vjerojatnim da bi tjelesni čuvar nekoga ubio da bi osvetio svojega šefa. "Pa netko mu je morao javiti gdje se Dudić nalazi. On sam to nije mogao učiniti", zaključuje se.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara