DC objavio karikature premijera Sanadera

SAMO nekoliko dana nakon što je Vesna Škare Ožbolt smijenjena s mjesta ministrice pravosuđa na službenim stranicama njene stranke - Demokratskog centra osvanule su karikature premijera Sanadera.

Kako je za Index kazala bivša ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt na ideju o Sanaderovim karikaturama došli su mladi DC-a.

"Klub mladih DC-a došao je na ideju. DC inače radi kalendare s karikaturama političara i poklanja ih. " - kazala je Škare Ožbolt u razgovoru za Index.

Bivša ministrica dodala je kako je bila iznenađena kad je ujutro došla na posao i otvorila portal DC-a. "Imala sam što vidjeti" - kazala je uz smijeh Škare Ožbolt.

"Navodno karikature imaju i nastavak, ne znam kakav, vidjet ću što će ispasti iz toga. Ja sam predsjednica koja ne cenzurira svoje članove, pa možda i meni bude šok kad vidim nastavak" - rekla nam je bivša ministrica pravosuđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li bilo kakvih reakcija iz HDZ -a ili od samog premijera, Vesna Škare Ožbolt kazala nam je kako zasad nema nikakve informacije o eventualnim reakcijama.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara