DC: Prijavit ćemo Vesnu Pusić etičkom povjerenstvu

POTPREDSJEDNIK DC-a Joško Morić najavio je danas da će DC Etičkom povjerenstvu prijaviti predsjednicu HNS-a Vesnu Pusić zbog njezine izjave u jednom tjedniku da bi "odlazak sadašnje koalicije s vlasti nakon idućih izbora bio ravan izdaji".

"Ta je izjava Vesne Pusić nečuvena pa i drska, a od Etičkog povjerenstva ćemo zatražiti da nam objasni jesu li birači koji će glasovati za koaliciju HSLS-a i DC-a doista izdajice", rekao je na konferenciji za novinare Morić, koji je prvi na koalicijskoj listi HSLS-a i DC-a u 6. izbornoj jedinici.

Osvrnuo se i na izjavu ministrice obrane i SDP-ove dužnosnice Željke Antunović da "sadašnje vladajuće stranke nisu pohapsile lopove", rekavši da to sadašnja Vlada nije učinila iz dvaju razloga. "Prvi razlog je što ih oni ne znaju pronaći, a drugi razlog je što među lopovima ima i njihovih, ustvrdio je Morić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koalicija HSLS-a i DC-a u 6. izbornoj jedinici danas je predstavila svoju listu na kojoj je osam članova HSLS-a, a šest DC-a.

Morić je rekao da ta koalicija predstavlja novu snagu za bolju i novu Hrvatsku koja će kao ravnopravan partner ući u EU.

Druga na zajedničkoj listi Velimira Toth-Prosoli, gradonačelnica Kutine iz HSLS-a, rekla je da su rezultati koje je sadašnja koalicijska vlast centra i desnog centra u Kutini ostvarila primjer kako takva koalicija može funkcionirati i na državnoj razini.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara