DC se uključuje u akciju društva "Potrošač"

Demokratski centar (DC) potpuno podupire nastojanja udruge "Potrošač" da se ukine telefonska pretplata i vrate nezakonito naplaćene svote, pa će se sa svojim članstvom u Osječkobaranjske županije aktivno pridružiti toj akciji, rečeno je na današnjoj DCovoj konferenciji za novinare u Osijeku. L

Član Predsjedništva DC-a i predsjednik Županijskog odbora stranke Miroslav Šimić istaknuo je na konferenciji za novinare kako će ovih dana na adrese svih članova DC-a stići tiskanice za punomoć kojom se ovlašćuje "Potrošač" da tuži Hrvatski telekom i državu. Potpisane punomoći bit će dostavljene toj udruzi.

Najavio kako će članovi ogranaka DC-a sutra na gradskim trgovima u Osijeku, Đakovu, Našicama, Valpovu, Belom Manastiru i Donjem Miholjcu građanima dijeliti punomoći, kako bi pridonijeli akciji "Potrošača".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"S obzirom na to da HT danas mijenja svoje ime i na to troši oko 18 milijuna eura, držimo neprihvatljivim da ta tvrtka, uz pomoć države, kao što je utvrdio i Ustavni sud u srpnju prošle godine, ukrade novac hrvatskih građana, a dio tog novca danas troši na promjenu imena te nas 'časti' raznim kazališnim i kinopredstavama", rekao je Šimić.

Dodao je kako je o akciji razgovarao s potpredsjednikom DC-a Joškom Morićem te da je vodstvu stranke predložio da tu akciju pokrene i na državnoj razini.

(Hina) xivuč yjn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara