Denisu Bušeliću prijeti amputacija noge

DENISU BUŠELIĆU, vlasniku splitskog kafića Carpe Diem, nakon subotnjeg propucavanja prijeti amputacija noge, kazala je za Slobodnu Dalmaciju Bušelićeva supruga Marina Bušelić-Ježina.

Prema njenim riječima, liječnici su se proteklih dana doslovno borili za život njenog supruga nad kojim su izvršene dvije kirurške operacije. Tjedan koji je pred njima kritičan je jer Bušeliću još uvijek prijeti zdravstvena komplikacija odnosno amputacija noge.

Podsjetimo, Bušelića je teško ranio umirovljeni branitelj Vladimir Benac koji ga je u subotu nešto iza ponoći jednim hicem iz pištolja prostrijelio kroz obje noge.

"Lako je vama, vi se tu zabavljate, a ja sam spasio hrvatsku državu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45-godišnji Benac, inače stari "poznanik" splitske policije, pred istražnim se sucem branio da ga je Bušelić napao te ga je ranio u samoobrani. Marina Bušelić-Ježina javno je pak rekla da njen suprug uopće nije napao niti je namjeravao napasti Benca već je ovaj pucao u nakon što je Bušelić mobitelom htio pozvati policiju zbog dvaju hitaca koje je Benac ispalio nekoliko trenutaka ranije.

Benac je navodno bio frustriran zbog zabave koja se održavala u golf klubu gdje je bilo oko 25 ljudi. Bušelić-Ježina kaže da je Benac, inače 100-postotni invalid, bez proteze ušao u prostor gdje se slavio rođendan te je rekao "lako je vama, vi se tu zabavljate, a ja sam spasio hrvatsku državu". To se dogodilo nakon što je u obližnjem vrtu ispalio dva hica iz pištolja.

Nakon toga Denis Bušelić je uzeo mobitel u ruke, ali je na njega skočila žena koja je bila u Benčevu društvu. Benac je zatim viknuo “nećeš ti mene prijavljivati policiji” i pucao u Bušelića. Potom je napravio korak unazad i pao niz stepenice.

R.I.
Foto: Index arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara