Detalji krvave večeri kod Karlovca: Bili su kao braća, skupa su pili, a onda mu bocom prerezao vrat

Detalji krvave večeri kod Karlovca: Bili su kao braća, skupa su pili, a onda mu bocom prerezao vrat

Screenshot: Google Maps

VIŠAK alkohola u krvi kumovao je subotnjoj tučnjavi u Draganiću kod Karlovca. Samo je pukom srećom i liječničkom intervencijom 24-godišnjak izbjegao smrt nakon što ga je 23-godišnjak razbijenom bocom razrezao po vratu.

Kako piše Kaportal, mladić zarezan po vratu ispred kafića Inex više nije u životnoj opasnosti. Ni njegov napadač više nije u pritvoru, već je, uz mjere opreza, pušten kući. Službeno je i dalje osumnjičen za pokušaj ubojstva.

Još uvijek nije poznat razlog zašto je došlo do svađe i krvavog obračuna između dvoje sumještana koji su prijatelji cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladići su, priča se, bili nerazdvojni, a i kobne su večeri zajedno došli u kafić. Sjedili su za susjednim stolovima u zajedničkom društvu još nekoliko vršnjaka. Konobarica ih je oko 23 sata obavijestila da mora zatvoriti, a oni su naručili dvostruku rundu kako bi se nastavili družiti na terasi zatvorenog kafića.

Svakome je ostavila po dva piva, počistila kafić i otišla kući. Oni su ostali sve do 4 sata iza ponoći. Tada je nastao kaos. Prvo su se posvađali, a onda je presudio višak adrenalina i alkohola u uzavreloj mladenačkoj krvi. M.B. je uzeo bocu, razbio je, a onda je zario A.B-u u vrat. Po jednoga je došla hitna pomoć, a po drugoga policija.

"Ima sada stotinu verzija, ali nitko ne zna pravu, možda će je policija otkriti. Nama koji ih poznajemo obojicu, teško je shvatiti razloge. Bili su kao braća", za Kaportal je rekao njihov zajednički poznanik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara