Devetogodišnjaka u Sarajevu primorali na oralni seks, izudarali i sve snimili mobitelom

Devetogodišnjaka u Sarajevu primorali na oralni seks, izudarali i sve snimili mobitelom

SARAJEVSKOJ je policiji tijekom prošlog vikenda prijavljen stravičan slučaj spolnog zlostavljanja djeteta, koji se dogodio na području općine Stari Grad.

Trojica maloljetnika: 17-godišnjak, 16-godišnjak i 13-godišnjak, u kuću su zatvorili 9-godišnjeg dječaka i započeli zlostavljanje. Šesnaestogodišnjak P. H. primorao je dječaka na oralni seks, dok su 17-godišnjak i 13-godišnjak sve to promatrali, saznaje Dnevni avaz.

Da ovaj čin bude još monstruozniji i gnusniji, iživljavanje nad djetetom snimali su mobitelom. Nakon svega, dječaka su, uz prijetnje da nikome ništa ne govori, i izudarali.

Devetogodišnjak je, istraumatiziran i u strahu, sve krio, ali je njegov otac I. I. došao u posjed snimke s mobitela i sve odmah prijavio policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini uhićeni zlostavljač pušten kući

U ponedjeljak su 16-godišnjak i 17-godišnjak privedeni u policijske prostorije, a nakon ispitivanja, zbog sumnje da je počinio krivično djelo bludne radnje, uhićen je samo P. H., koji je nešto kasnije uz odobrenje državnog odvjetnika pušten.

Od Ministarstva unutarnjih poslova Bosne i Hercegovine nije se mogla dobiti nikakva službena informacija o slučaju osim potvrde da su svi uključeni u zlostavljanje maloljetni te najave da će policija nastaviti istraživati slučaj.

C.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara