Dinu Pokrovca u noći ubojstva čekale tri osobe

POLICIJSKI obruč oko ubojice Dina Pokrovca sve se više steže. Istragom se došlo do novih detalja i saznanja vezanih uz njegovu likvidaciju.

Sa sigurnošću se može reći da su kobne večeri u "sačekuši" nogometnog menadžera čekale tri, zasada nepoznate osobe, za koje se vjeruje da su plaćene ubojice. Jedna je osoba stajala na vrhu stubišta, druga ga je čekala ispred ulaza, te treća, ona koja je ispalila smrtonosne hice, koja se nalazila u haustoru zgrade.

Kako doznaje tjednik Globus, Pokrovac nije ubijen iz "škorpiona", kako se do sad vjerovalo, već iz malokalibarskog vatrenog oružja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novost je i podatak da je prije nešto više od godine dana planirana otmica Pokrovčevog djeteta, za što je on navodno doznao i tako ju spriječio.

Otmica se trebala odigrati par mjeseci prije nego je otet sin generala Zagorca, što bi u vezu s događajem moglo dovesti i Ivicu Matekovića.

On je naime osumjeničen za organizaciju otmice generalovog sina, a mogao bi imati vrijedne spoznaje o naručiteljima i izvršiteljima ubojstva Dine Pokrovca, piše Globus.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara