DIP ne isključuje mogućnost da je neki od kandidata izvješće poslao poštom

DRŽAVNO izborno povjerenstvo (DIP) priopćilo je danas kako ne isključuje mogućnost da je neki od predsjedničkih kandidata poštom poslao izvješće o visini i izvorima sredstava za izbornu promidžbu, a nakon prigovora Slavena Letice koji je, nakon DIP-ove objave da nije dostavio izvješće, telefonski javio da ga je poslao poštom.

"Državno izborno povjerenstvo, na telefonski prigovor predsjedničkog kandidata Slavena Letice, napominje da ne isključuje mogućnost da je netko od kandidata i poštom poslao prijevremeno izvješće o visini i izvorima sredstava za izbornu promidžbu predsjedničkih kandidata, koje još nije prispjelo", stoji u dopunjenom priopćenju DIP-a.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje se da je Letica telefonski ustvrdio da je svoje izvješće poslao u zakonskom roku, koji je istekao noćas u ponoć, i to preporučenom poštanskom pošiljkom.

DIP je, naime, danas objavio da je spomenuta izvješća u zakonskom roku dostavilo osam predsjedničkih kandidata, da ih je dvoje to učinilo nakon roka, a da troje (Ante Kovačević, Tomislav Petrak i Letica) nisu dostavili izvješća.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara