Divlje zvijeri danima proždirale leš muškarca

Divlje zvijeri danima proždirale leš muškarca

OSAKAĆENO tijelo 56-godišnjeg Ranka Pajića iz Vojnića pronađeno je u mjestu Utinjsko Brdo nedaleko od Vojnića. Pokojniku nedostaju prsti na lijevoj ruci, dok mu je lice izmasakrirano, javio je portal Sedam.hr.

"Od glave je ostala samo lubanja, a lijeva ruka bila je izjedena do kostiju. Bio sam šokiran. Nisam znao šta mu se dogodilo i odmah sam obavijestio policiju. Životinjski tragovi koji su bili posvuda oko Pajićeva tijela, zaključio sam, bili su lisičji i od pasa lutalica. Vjerojatno su se zvijeri njime hranile ." - izjavio je za Sedam.hr mještanin Rade Lukač.

U njegovom džepu pronađeno je 400 kuna i nalog za isplatu istog iznosa na njegovo ime, priopćila je Karlovačka policija.

U selu se sumnja da je nesretni Pajić preminuo prošlog petka na povratku iz sela u kojem je išao po socijalnu pomoć koju mu je prijatelj podigao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje se da su nakon smrti, koja je najvjerojatnije nastupila prirodnim putem, njegovo tijelo unakazile zvijeri.


(Foto: Sedam.hr)

U selu Barilović pronađen je leš starice Kate Polović, a utvrđeno je da je preminula od posljedica pothlađivanja, nakon što je ostala zarobljena ispod nanosa snijega koji je pao na nju sa sjenika i priklještio joj nogu.

Nesretna stranica je živjela sama, nikada se nije udala, niti je imala djece, a život je skončala u dvorištu trošne kuće u zaseoku Grofi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara