Dječak koji si je pucao u glavu nakon što je ubio brata dobro podnio operaciju

ČETRNAESTOGODIŠNJI Kristijan J. iz Novaka Ozaljskih, koji je jučer iz karlovačke Opće bolnice s prostrijelnom ozljedom glave opasnom po život prebačen u Kliničku bolnicu Dubrava u Zagrebu, dobro je podnio neurokirurški zahvat te se oporavlja, doznaje se u bolnici.

Dežurna liječnica Odjela intenzivne njege rekla je da je Kristijan u komi s jakim oštećenjem mozga, te da je i u slučaju da se oporavi neizvjesno koliko će se oporaviti i sve moždane funkcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Taj je 14-godišnjak jučer iz pištolja marke TT vjerojatno u igri pucao u desetogodišnjeg brata u predjelu prsišta. Kada je vidio što je učinio pucao je i sebi u glavu. Pištolj je njihov otac imao legalno, ali ga je držao u ladici noćnog ormarića spavaće sobe pa će protiv njega biti podnesena kaznena prijava za teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti. I protiv 14-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava za "prouzročenje smrti iz nehaja", priopćila je policija.

Sutkinja Istražnog centra Županijskog suda u Karlovcu Jasminka Jerinić Mušnjak rekla je nakon očevida da je stariji brat, najvjerojatnije u igri, upucao i usmrtio mlađeg brata T.J., te potom otišao u drugu sobu i pucao si u glavu.

(Foto: www.sedam.hr)
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara