Dječak star deset mjeseci pao u Domu u Nazorovoj i natukao glavu

Dječak star deset mjeseci pao u Domu u Nazorovoj i natukao glavu

DJEČAK star deset mjeseci koji je smješten u Dom za nezbrinutu djecu u zagrebačkoj Nazorovoj ulici u subotu je pao i natukao se.

"Došao sam posjetiti dijete i vidio sam da je natučen. Rekli su da je pao. Nije mi jasno kako je to moguće kad još ne hoda", rekao je zabrinuti djed Darko Jerbić te dodao kako je dječak u Domu zbog toga što se njegova majka nalazi u Psihijatrijskoj bolnici u Jankomiru, piše Večernji list. On se tom njegovom "prisilnom" boravku u Domu protivi.

"Oteli" ga od majke i odvezli u Dom za nezbrinutu djecu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi kako su dječaka u Centru za socijalnu skrb u Velikoj Gorici "doslovno oteli" od majke i spremili ga u Nazorovu. U tom Domu za nezbrinutu djecu tvrde kako je dječak pao igrajući se s ostalom djecom. Liječnici su utvrdili kako se kod dječaka radi o lakšoj ozljedi koju je mogao zaraditi u padu te neće imati trajne posljedice zbog toga.

Voditeljica Doma Jelica Belošević izjavila je kako joj nije jasno zašto je dječak, uz užu obitelj koja ga redovito posjećuje, još uvijek u toj ustanovi. Iz Centara za socijalnu skrb tvrde kako je to zamršen slučaj u kojem majka i djed imaju psihičke probleme te je to jedan od razloga zašto je dijete u Domu.

I.Kri.
Foto: Ilustracija (kiddymania)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara