Dječak u Sesvetama premlaćen iz dosade

Dječak u Sesvetama premlaćen iz dosade

Tekst: Z.J.
Foto: NovaTv

NAKON što su prije šest dana trojica dječaka u Sesvetama divljački premlatila 14-godišnjeg Filipa S., nesretni mladić se oporavlja i bolnici, a trojica napadača su u pritvoru. Prema riječima bake jednoga od napadača, upravo njezin unuk nije ništa kriv jer su ga druga dvojica mladića "zaveli i napili", prenosi Jutarnji list.

Prema riječima odvjetnice trojice napadača, dječaci neprestano plaču u pritvoru, a oni su "inače psihički stabilni mladići". Prema informacijama koje donosi Jutarnji list, dječaci su jutro uoči napada na autobusnoj stanici u Šimunčevečkoj ulici prvo provalili u obližnju vikendicu. Tamo su popili veću količinu domaćeg vina koje su razrjeđivali mineralnom koju su kupili u dućanu petstotinjak metara od mjesta napada. Dvije vikendice na Dobrodolu su potpuno demolirane te su im porazbijani svi prozori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su trojica mladića uhićena, njihov odgovor na pitanje policijskih službenika zašto su premlatili nejakoga Filipa, bio je "Eto tako"! Svoj trojici maloljetnika je određen jednomjesečni pritvor.

Sudac Tomislav Tomašić je najavio da će učiniti sve da presuda bude što prije izrečena. Jedan od trojice napadača je stariji od 16 godina te njemu može biti izrečena mjera maloljetničkog zatvora, dok ostala dvojica mogu dobiti samo odgojnu mjeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara