Djevojka u Sesvetama zapalila automobile bivšem dečku i njegovom prijatelju

ZAGREBAČKA policija prijavila je 25-godišnju djevojku pod sumnjom da je iz osvete, zbog prekida ljubavne veze, zapalila automobil bivšem dečku, ali i njegovom prijatelju, te im na nagorenim karoserijama ostavljala prijeteće poruke.

Upravo preko poruka, odnosno grafološkim vještačenjem rukopisa policija je utvrdila da je oba požara podmetnula ista osoba te je ušla u trag 25-godišnjakinji koja je, kako se sumnja, prvi automobil zapalila prije više od tri godine, a drugi početkom siječnja ove godine.

Automobil bivšeg mladića djevojka je zapalila 17. siječnja 2002. jer se nije mogla pomiriti s raskidom ljubavne veze, kazala je policijska glasnogovornica Gordana Vulama.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočarana djevojka je između vjetrobranskog stakla i poklopca motora "fiat tipa", parkiranog pred kućom bivšeg dečka u Sesvetama, prolila zapaljivu tekućinu i zapalila ju otvorenim plamenom. Šteta na automobilu procijenjena je na 3.000 kuna.

U policiji kažu da je na isti način 23. siječnja ove godine, također u Sesvetama, zapalila i "yugo 55" u vlasništvu prijatelja njenog bivšeg dečka, inače državljanina BiH.

Analizirajući poruke pronađene na nagorenim automobilima policija je otkrila da ih je napisala ista osoba, odnosno 25-godišnja djevojka protiv koje su, kako kažu, uputiti posebno izvješće zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara