Dobar ulov plavaca: Kod muškarca iz Svete Nedjelje zaplijenili 21 kilogram trave

Foto: Goran Mehkek / Cropix

ZAGREBAČKA policija danas se pohvalila zapljenom velike količine droga u Svetoj Nedjelji.

Plavci su u obiteljskoj kući 33-godišnjaka u naselju Brezje pronašli 21 kilogram marihuane koja je bila pakirana u 82 paketa. Vrijednost droge koja je prokrijumčarena iz Makedonije je procijenjena na 300.000 kuna. U vezi ove droge uhićena su tri dilera, dok za još dvojicom policija traga.

Makedonac nije isporučio svu drogu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do ovog "dobrog ulova" došlo je nakon što su plavci pratili dva muškarca stara 26 i 33 godine sa zagrebačkog područja te su ih uhitili prije tri dana u Susedgradu. Potom je u kući 33-godišnjaka pronađen 21 kilogram marihuane, dok je kod mlađeg u Španskom pronađena manja količina droge i digitalna vaga.

Drogu je 33-godišnjak u utorak preuzeo od 23-godišnjeg Makedonca koji je u Volkswagenu marihuanu prevezao preko Bajakova. Policija traži dvojicu Makedonaca stara 37 i 38 godina, koji su navodno organizirali krijumčarenje, ali nisu bili na primopredaji. 23-godišnji Makedonac je uhićen u srijedu na Bajakovu. Tijekom primopredaje u Svetoj Nedjelji ostao mu je jedan paket sa 304 grama marihuane te su tu drogu pronašli policajci s donje strane motora.

Trojica dilera su privedeni istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda. sumnja se kako je dvojac, koji je još uvijek u bijegu, otišao s novcem za drogu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara