Dobio samo osam godina zatvora za silovanje četverogodišnje djevojčice

Ilustracija: Arhiva

NA ZAGREBAČKOM Županijskom sudu 32-godišnji A.M. nepravomoćno je osuđen na osam godina zatvora zato što je u lipnju 2009. godine silovao četverogodišnju djevojčicu.

Muškarac se nije samo zadovoljio sa silovanje, već ga je i snimio mobitelom i pokazivao snimku u svojem domu. Ovo nije prvi zločin 32-godišnjaka. On je ranije dobio sedam godina zatvora zbog zlostavljanja sedam djevojčica starih od šest do osam godina. Ta su se zlostavljanja odvijala 2008. i 2009. godine.

Zavezao je i seksualno se iživljavao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je osuđen na sedam godina, dobio je i obvezu psihijatrijskog liječenja, što mu je psihijatar propisao. Prema optužnici, muškarac se u lipnju 2009. godine seksualno iživljavao na djevojčici koja je živjela u njegovu susjedstvu. Prvo ju je pričom o igranju s njegovim nećakom namamio u stan da bi je potom automobilom prevezao na drugo mjesto.

Stavio joj je spolovilo u ruku, a tada je ona odbila staviti ga u usta. Zavezao ju je ljepljivom trakom i nastavio se seksualno iživljavati. Sve to je snimio mobitelom i kasnije prikazivao u svojoj kući. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara