DODIJELJENE NAGRADE s obilježavanja EUROPSKOG DANA JEZIKA

U Talijanskom institutu za kulturu u Zagrebu danas su dodijeljene nagrade dobitnicima izvučenima na nagradnoj igri s obilježavanja Europskog dana jezika.

Kulturni instituti i veleposlanstva zemalja Europske unije, te delegacija Europske komisije i zemalja koje će se Europskoj uniji pridružiti iduće godine, obilježili su Europski dan jezika cjelodnevnim programom 26. rujna na Cvjetnom trgu.

Nakon predstavljanja svojih zemalja posjetitelji su ispunjavali upitnike sa 32 pitanja o njima. Među više od 800 ljudi nagrade su dobile tri djevojke iz Zagreba.

Prvu nagradu, dvotjedni tečaj jezika u zemlji po izboru dobitnika, dobila je Nikolina Šubašić iz Zagreba. Troškove tečaja i smještaja financiraju zemlje organizatori, a zrakoplovnu kartu daruje Air France.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tečaj jezika u Zagrebu po izboru dobitnika - drugu nagradu delegacije Europske komisije u RH osvojila je Marta Blažanović iz Zagreba.

Treću nagradu, paket s knjigama, CD-ima i didaktičkim materijalima zemalja sudionica programa dobila je Gordana Neugebauer-Banovac iz Zagreba.

Kulturno-zabavnim programom i tiskanim materijalom na cjelodnevnom programu predstavile su se Italija, Velika Britanija, Grčka, Austrija, Njemačka, Finska, Portugal, Francuska, Nizozemska, Švedska, Španjolska, Češka, Mađarska, Poljska, Slovenija i Slovačka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara