Dodijeljene najviše nagrade u knjižničarskoj struci

Hrvatsko knjižničarsko društvo (HKD) dodijelilo je "Kukuljevićevu povelju" knjižničnim djelatnicima za dugogodišnji rad i rezultate na unapređenju knjižničarske djelatnosti te nagradu "Eva Verona" mladim knjižničarima za posebno zalaganje u radu, inovacije i promicanje knjižničarske struke, priopćila je danas predsjednica HKDa Alemka BelanSimić.

Na skupštini Hrvatskoga knjižničarskog društva, održanoj od 22. do 25. rujna u Šibeniku, "Kukuljevićeva povelja" je dodijeljena Jasni Jednačak, voditeljici Županijske matične službe za Sisačko-moslavačku županiju, Marijanu Krašu, ravnatelju Gradske knjižnice i čitaonice "Metel Ožegović" u Varaždinu, Ljiljani Sabljak, voditeljici Gradske knjižnice i pomoćnici ravnateljice Knjižnica grada Zagreba te Branki Solini, ravnateljici Gradske knjižnice u Slavonskom Brodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nagradu "Eva Verona" dobili su Ana Barbarić, mlađa asistentica na Katedri za bibliotekarstvo Odsjeka za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Renata Bošnjaković iz Zavičajnog muzeja Našice, Lea Lazzarich, voditeljica rada s korisnicima u Sveučilišnoj knjižnici u Rijeci, Mladen Masar iz Gradske knjižnice Zadar te Ivana Pažur iz Knjižnice Instituta Ruđer Bošković.

(Hina) pp/xmc ymc

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara