Dodjelom nagrada završeno natjecanje "Zlatni kuhar 2004."
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svečanom dodjelom nagrada najboljim kuharima završeno je večeras u Opatiji prvo nacionalno kuharsko natjecanje u spravljanju jela po originalnim receptima "Zlatni kuhar 2004".
Ukupni pobjednik natjecanja ,koji je ponio naslov Zlatnog kuhara 2004., je Damir Crleni, šef kuhinje varaždinskog hotela "Turist".
Na natjecanju su sudjelovale 32 dvočlane kuharske ekipe iz Hrvatske.
Pripremljena jela ocijenio je peteročlani Ocjenjivački sud prema mjerilima Svjetskog saveza kuharskih udruženja, čiji je član i utemeljitelj natjecanja - Hrvatski kuharski savez.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Natjecanje kuhara organizirano je s ciljem unaprjeđenja i popularizacije kuharske struke i hrvatske kulinarske baštine te poticanje kuhara da pri spravljanju jela koriste domaće prehrambene proizvode.
U sklopu natjecanja danas je u Opatiji održan okrugli stol o hrvatskoj kulinarskoj baštini i njezinu utjecaju na hrvatsku turističku ponudu.
(Hina) xhšu ysp
Ukupni pobjednik natjecanja ,koji je ponio naslov Zlatnog kuhara 2004., je Damir Crleni, šef kuhinje varaždinskog hotela "Turist".
Na natjecanju su sudjelovale 32 dvočlane kuharske ekipe iz Hrvatske.
Pripremljena jela ocijenio je peteročlani Ocjenjivački sud prema mjerilima Svjetskog saveza kuharskih udruženja, čiji je član i utemeljitelj natjecanja - Hrvatski kuharski savez.
U sklopu natjecanja danas je u Opatiji održan okrugli stol o hrvatskoj kulinarskoj baštini i njezinu utjecaju na hrvatsku turističku ponudu.
(Hina) xhšu ysp
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati