Domingo posjetio Veliki Brijun

JEDAN od najvećih umjetnika današnjice, operna zvijezda maestro Placido Domingo koji je u srijedu održao koncert u pulskoj Areni, posjetio je sinoć Nacionalni park "Brijune", priopćio je danas Odjel za odnose s javnošću Javne ustanove NPa.

Za obilaska Velog Brijuna Placido Domingo posjetio je golfsko igralište staro osamdesetak godina, promatrao zalazak sunca u safari-parku te se divio pogledu na Vangu i rezidencijalnu vilu "Brijunku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Domaćini su Dominga odveli u Rimsku vilu u zaljevu Verige gdje mu je priređeno malo iznenađenje. Kako se doznaje, za počasnog je gosta priređena napitnica dobrodošlice u duhu antičkih vremena s bakljama i vrtnim ognjem.

Domingo se oduševio predajom o Verigama koja kaže da "svatko tko podigne jedan kamenčić ispred Venerina hrama i ispere ga u kristalno čistu moru pred vilom bit će vječno sretan u ljubavi".

U podnožju Veriga čekala ga je kočija koja ga je prevezla u luku, a Domingo nije krio zadovoljstvo i oduševljenje prirodnim i kulturnim bogatstvom Brijuna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara