Doživotna kazna za vampirske lezbijke u Britaniji

Doživotna kazna za vampirske lezbijke u Britaniji

DVIJE lezbijke od kojih jedna pije krv poput vampira, osuđene su na doživotnu kaznu zbog ubojstva britanske tinejdžerice koju su zatukle blokom.

21-godišnja Jessica Stasinowsky i 19-godišnja Valerie Parashumti osuđene su za ubojstvo 16-godišnje Stacey Mitchell u Perthu, u Australiji koju su ubili jer im je išla na živce.

Sudac Peter Blaxell kazao je kako je ubojstvo "seksualno perverzno" i "zlo". Naime, dvije lezbijke su se seksualno uzbudile dok su blokom udarale drugu tinejdžerku i ljubile su se iznad njenog tijela dok je umirala.

"Obje ste bile u pritvoru više od godinu dana, no još se ne kajete za vaše zlo djelo i ne poštujete svetost ljudskog života", poručio im je sudac tijekom izricanja presude ističući problem kako ih je čin ubijanja seksualno uzbudio.

Ubijena Stacey im se uselila u kuću gdje su lezbijke zajedno živjele, a Jessica ju je odmah zamrzila jer je bila uvjerena da zavodi njenu djevojku. Valerie joj je htjela dokazati da joj Jessica ne znači ništa pa su je odlučile zajednički ubiti, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udavile je psećom ogrlicom i sve snimale mobitelom

Na dan ubojstva njih tri su doma pile viski i Stacey je uzela tablete koje su je omamile. Onda joj se Valerie ušuljala i počela udarati s betonskim blokom, a Jessica je sa psa skinula ogrlicu i davila je.

Stacey je umirala 45 minuta, za što je Stasinowsky kasnije rekla policajcima da bi "voljela da je trajalo duže". Ubojice su mobitelom snimale cijeli događaj na kojoj se vidi kako se rugaju i smiju žrtvi čije su tijelo poslije bacili u smeće.

Psiholog je kazao da Parashumti koja u sklopu vampirske subkulture redovito pije krv, ima izražene sadističke tendencije te je fizičko mučenje i nasilje seksualno uzbuđuje.

J.M.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara