Dragan Munjiza novi član Uprave Generalturista

ZORAN PEĆAREVIĆ, dosadašnji član Uprave Generalturista, preuzima funkciju predsjednika Uprave Generalturista, najstarije hrvatske putničke agencije.

Dragan Munjiza obnašat će funkciju člana Uprave Generalturista za poslove prodaje i marketinga na domaćem tržištu. Munjiza će biti zadužen za postavljanje i provođenje strategije daljnjeg razvoja i širenja prodajne mreže Generalturista te intenziviranje korporativne prodaje i maloprodaje u sinergiji s marketinškim aktivnostima.

Munjizini dosadašnji izvrsni rezultati na području maloprodaje razlog su njegove akvizicije od strane Generalturista te se od njega očekuje unapređenje poslovanja posebno na području maloprodaje, koju uz internet i telefonsku prodaju, čine ukupno 20 poslovnica u najvećim hrvatskim gradovima, navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnja predsjednica Uprave, Maja Pećarević, preuzima funkciju člana Uprave za strateško poslovanje. Razlog ove promjene, kako navode u Generalturistu, jest širenje poslovanja Generalturista u smjeru drugih, komplementarnih djelatnosti u turizmu.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara