Dubrovačka gradonačelnica o postignutom u protekle dvije godine mandata

U PRVE dvije godine rada Gradska uprava uspjela je realizirati nekoliko kapitalnih projekata za budućnost Dubrovnika, istaknula je na konferenciji za novinare gradonačelnica Dubravka Šuica, a povodom dvije godine koalicijske vlasti u Dubrovniku koju čine HDZ, Južnohrvatska stranka i Demokratski centar.

Govoreći o postignutom, Šuica je, uz ostalo, istaknula obnovu tvrđave Revelin, dolazak vode na Elafitske otoke, izgradnju Mosta dr. Franje Tuđmana i uređenje parkirališta.

Po njezinim riječima uspješan rad Gradske uprave najbolje potvrđuju brojne nagrade koje je Dubrovnik dobio kao najbolje uređeni hrvatskih turistički grad, primjerice nagrade HTZ-a, Večernjeg lista, Hrvatske gospodarske komore i HRT-a.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuica je također rekla da je u protekle dvije godine porastao interes inozemnog i domaćeg kapitala za ulaganja u Dubrovnik, a kao središnji događaj toga razdoblja označila je posjet Svetog Oca Ivana Pavla II.

Govoreći o planovima, izdvojila je završetak kanalizacijskog sustava u staroj Gradskoj luci (proljeće 2004.), zatim izgradnju javnih garaža, završetak gradskog bazena, izgradnju golf terena na Srđu, autobusnog kolodvora te "žutog pogona" za zbrinjavanje komunalnog otpada.

Na današnjoj konferenciji za novinare sudjelovali su i zamjenici gradonačelnice Srećko Kljunak (JHS), Frano Matušić (HDZ) i predsjednik Gradskog vijeća Nikola Obuljen (DC), koji su također izrazili zadovoljstvo radom gradske uprave kao i postignutim rezultatima
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara