Dvanaest godina zlostavljao suprugu i dvoje djece

NAKON dvanaest godina psihofizičke torture od strane svog supruga, 34-godišnja Zagrepčanka odlučila je zatražiti zaštitu policije za sebe i za svoje dvoje djece u dobi od 13 i sedam godina koje je zlostavljao njihov 39-godišnji otac.

Kap koja je prelila čašu bio je događaj od 12. ožujka ove godine kada ju je suprug napao u prisustvu sedmogodišnjeg djeteta. Nakon premlaćivanja završila je na odjelu Kliničke bolnice Dubrava gdje je utvrđeno da se radi o teškim tjelesnim ozljedama.

Zagrebačka je policija privela 39-godišnjaka koji će osim za nasilničko ponašanje u obitelji, te premlaćivanje supruge odgovarati i za zapuštanje i zlostavljanje svoje dvoje malodobne djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je u svom izvješću navela da se suprug dvanaest godina nasilnički ponašao prema supruzi, fizički i verbalno ju zlostavljao, prijetio joj smrću, tjelesno je ozljeđivao i dovodio u ponižavajući položaj. Kao roditelj grubo je zanemario odgoj i zbrinjavanje svoje djece te ugrozio njihov psihofizički razvoj. Priveden je u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


I.Ć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara