Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Bartolovcu

Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Bartolovcu

JUTROS oko 6.30 sati u mjestu Bartolovec u varaždinskoj županiji dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su poginule dvije ženske osobe. PU varaždinska priopćila je da se radi o 28-godišnjoj M.K. iz Vrbanovca i 34-godišnjoj T.S. iz Zamlake.

Nesreća se dogodila u Varaždinskoj ulici u omanjem mjestu Bartolovec, na državnoj cesti D2. Kako je priopćila varaždinska policija, 28-godišnja M.K. upravljala je osobnim vozilom spomenutom državnom prometnicom iz smjera Ludbrega prema Varaždinu.

Dolaskom u Bartolovec, u lijevom zavoju vozačica je prešla u suprotnu kolničku traku u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišlo teretno vozilo kojim je upravljao 35-godišnji V.C. iz Domitrovca.

Budući da se osobni automobil kretao velikom brzinom, vozačica nije uspjela zakočiti pa je došlo do snažnog udara prednje lijeve strane teretnjaka u lijevi bočni dio osobnog automobila u kojem su se stradale žene vozile. Njihov je automobil od siline udara odbačen izvan kolnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid su na mjestu nesreće izvršile dežurna sutkinja varaždinskog Županijskog suda Snježana Hrupek-Šabijan i zamjenik županijskog državnog odvjetnika Darko Galić.

Promet na cesti D2 bio je jutros zatvoren u vremenu od 6.30 do 9.40 sati, a prema policijskom priopćenju zastoja nije bilo jer je promet preusmjeravan na zaobilazne ceste.

Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara