Dvogodišnja Britanka se utopila jer je prekriveni bazen zamijenila za trampolin

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija

MALENA Britanka Lucie Marke bila je sa svojom obitelji na roštilju u bazi britanske vojske te je skočila u prekriveni bazen misleći da je to trampolin.

Njezina majka Stacey je uzbunila goste kada je primijetila da djevojčice nema u blizini, a njezinoj tuzi nije bilo kraja kada je na dnu bazena pronađeno mrtvo tijelo obučeno u rozu haljinu. Majka je kasnije izjavila kako se Lucie užasno bojala vode te je, najvjerojatnije, mislila da je prekriveni bazen trampolin na kojem se voljela igrati, piše Daily Mail.

Preživjela još tri dana nakon kobnog pada u bazen

Tragedija se dogodila u vojnoj bazi britanske vojske na Cipru gdje je tada bio stacioniran otac nesretne djevojčice Stephen Marke. I mrtvozornik je potvrdio majčinu priču i zaključio kako je malena poginula nesretnim slučajem. Tragedija se dogodila 24. kolovoza prošle godine.

Nakon što je tijelo pronađeno, liječnici su reanimirali djevojčicu, ali se ona više nije osvijestila. Prevezena je u vojnu bolnicu gdje je još tri dana živjela na aparatima. U Akrotiri na Cipru vojna baza je 50-ih godina izgrađena na suverenom britanskom teritoriju, a u njoj je stacionirano oko 850 vojnika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara