Dvogodišnja britanska djevojčica spasila oca dijabetičke kome

DVOGODIŠNJA djevojčica spasila je svojeg oca dijabetičke kome hraneći ga šećerom dok je nepomično ležao na podu njihova doma u Leicesteru, doznaje se iz obitelji.

Daniel Labell (20) boluje od oblika dijabetesa koji izaziva hipoglikemijske krize, pri čemu mu padne razina glukoze u krvi, zbog čega pada u nesvijest. Tad mora što hitnije pojesti šećera, kako ne bi pao u komu.

U hipoglikemijskim krizama obično mu pomaže supruga Karen, no ona je u tom trenutku bila izvan kuće, a on je čuvao njihovu dvogodišnju curicu Charlie.

Kad se tata srušio, Charlie je nasreću znala što mora učiniti. Otišla je u kuhinju potražiti vrećicu sa šećerom, i usula mu nekoliko žlica u usta dok je nepomično ležao.

"Sjećam se jedino da sam bio na katu i počeo gubiti ravnotežu. Kad sam došao k sebi, bio sam u dnevnoj sobi, a Charlie me hranila šećerom. Ona je mala junakinja", izjavio je Lambell.

"Nakon toga mu je pripremila tanjur žitarica, jer Danielu poslije šećera treba škrob. Rekla mi je: Tata je bio bolestan, ali sam ga izliječila. Nevjerojatno je da se tako ponaša djevojčica od dvije godine", rekla je Karen Lambell.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara