Dvojica dječaka u Škotskoj brutalno ubijena pa zapaljena u automobilu

OTAC dvojice dječaka pod konstantnim je policijskim nadzorom, nakon što su tijela njegovih sinova pronađena u gorućem automobilu u Lennoxtownu, u Škotskoj.  Šestogodišnji Paul i dvogodišnji Jay Ross, mučki su ubijeni prije nego su im tijela bačena u automobil koji je potom zapaljen, javlja Daily Mail.

Stanovnici Lennoxtowna u Škotskoj primijetili su zapaljeno vozilo te su pozvali policiju u subotu, oko 16.30 sati. Neslužbeno se doznaje kako su dječaci bili zarobljeni u prtljažniku automobila u koji je bilo uvedeno  crijevo spojeno na auspuh automobila te kako su dječaci umrli od trovanja ispušnim plinovima. S druge strane, postoji sumnja da su dva brata nasilno ubijena od strane oca koji se posvađao sa svojom suprugom. Otac je zadobio teške opekline u požaru automobila.

Policijska istraga je u tijeku, a rezultati obdukcije nad tijelima dječaka još uvijek nisu poznati. Stanovnici Lennoxtowna u šoku i nevjerici su nosili cvijeće na mjesto tragedije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pomislila sam kako bi bilo u redu staviti cvijeće na ovo mjesto. Hvatala me mučnina dok sam vozila ovamo. Ovo je mjesto na koje bih dovodila svoju djecu kako bi se igrali i vidjeli životinje i prirodu", rekla je 33-godišnja Rhona Jannaway, majka dvoje djece.

B.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara