Dvojica poginulih u stravičnoj prometnoj nesreći kod N. Vinodolskog

JOŠ JEDNA teška prometna nesreća dogodila se u petak rano ujutro, a za razliku od nesreće koja se dogodila na autocesti A1 u kojoj je poginula strana državljanka, u ovoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Novi Vinodolski poginula su dvojica 29-godišnjaka.

Kako Index doznaje od dežurnog službenika Operativno komunikacijskog centra (OKC) PU primorsko-goranske, nesreća se dogodila između 4.10 i 4.15 sati na državnoj cesti D8, dok je policija prvu dojavu o nesreći zaprimila u 4.17h.

Vozač BMW-a zagrebačkih registracijskih oznaka sa svojim se suputnikom vozio cestom D8 iz smjera Crikvenice prema N. Vinodolskom, ali je pred ulaskom u mjesto izgubio kontrolu nad vozilom i velikom brzinom se zabio u kameno-zemljani zid uz cestu.

Do gubitka kontrole došlo je u trenutku kada se BMW nalazio u oštrom i nepreglednom desnom zavoju. Nakon toga automobil je prednjim desnim krajem snažno udario u zid te se nakon toga prevrtao po cesti pri čemu je na asfalt ispao jedan od dvojice mladića.

Automobil je u prevrtanju i nekontroliranom kretanju po cesti nakon toga prošao još oko 60-ak metara nakon čega je sa ceste sletio u more. Prilikom pada u more BMW je oštetio tri barke, nakon čega je potonuo u vodu dubine oko 2 metra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poginuli muškarac koji je ispao iz automobila identificiran je kao Goran Jakubin (1976.) iz Zagreba, dok je drugi poginuli, koji je skupa sa vozilom završio u moru, identificiran kao Dražen Maričić (1976.) iz Novog Vinodolskog.

Vozilo je u petak ujutro nakon očevida izvučeno iz mora. Promet se do 6.10 sati zbog nesreće na tom dijelu puta odvijao jednim prometnim trakom, nakon čega je normaliziran.

Obrada podataka prikupljenih u očevidu i daje traje.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara