Dvornik: Ona je prva udarila mene, pa sam ja nju, pa onda još par puta tako

SPLITSKI glumac Boris Dvornik, kojeg je u nedjelju GONG prijavio za fizički napad na jednu od svojih promatračica, tvrdi da je djelatnica GONG-a prva napala njega.

Podsjećamo, GONG je u nedjelju priopćio  kako su se članovi mobilnog promatračkog tima predstavili biračkom odboru na biračkom mjestu u gimnaziji Natka Nodila kad je Boris Dvornik, vidno pod utjecajem alkohola, počeo vrijeđati i psovati GONG-ovce.

Jednu promatračicu GONG-a Dvornik je pokušao zagrliti, nakon čega ju je više puta opsovao te na kraju udario šakom u lice uz riječi "što će nam Mesić?"

Promatračica GONG-a ga je potom odgurnula, a zamjenica biračkog odbora zamolila da se udalji s biračkog mjesta, što je glumac i napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari Slobodne Dalmacije stupili su u kontakt s Borisom Dvornikom, koji im je ispričao drukčiju verziju događaja.

"A šta je bilo? Ništa! Iša sam glasat u školi isprid svoje kuće i vodija sam pasa. Moj pas voli ić u školu. I onda je ona, mala iz GONG-a, prva mene napala. Mora bit da je neka sportašica, onako jaka, robusna, da je sad vidim, pripozna bi je sigurno. Ona je mene udrila lagano, pa ja nju isto lagano, pa onda još par puta tako." - izjavio je Dvornik.

"A zašto? Ja san joj reka da mora glasat za damu, za Kosoricu, a ona je meni rekla da jebe se nju za Kosoricu. A onda sam joj reka da glasa za Mesića, kad voli papat mesića. I onda sam glasa za Kosoricu i iša san ća." - zaključio je glumac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara