Ekskluzivno: Jadranka Kosor se udaje!

Fotomontaža: Index

ČAK SU i najbliži suradnici premijerke Jadranke Kosor ostali šokirani glasinama koje su posljednjih dana počele kružiti Banskim dvorima. Dugo je Kosor čuvala svoju veliku tajnu, ali, pričaju ljudi iz njenog okruženja, znakovi su tu već odavna.

"Često je zamišljena, kao da su joj misli lutaju negdje, tisuću kilometara daleko... A na licu uvijek isti blaženi osmijeh. I onda se odjednom razbudi usred sjednice Vlade i počne pričati o vodi s okusom i stadima ovaca", otkrio nam je bliski premijerkin suradnik (fotelja na kojoj se uhljebio poznata redakciji op.a.) pravi razlog Kosoričine rastresenosti.

Iako je mnoge uspjela uvjeriti da je jednostavno nesposobna i nedorasla poziciji koju obnaša, Index je ekskluzivno doznao da je istina sasvim drugačija. Možda već pogađate o čemu se radi - premijerka Kosor je zaljubljena! Ovaj najstrože čuvani podatak nije bilo lako iskopati, ali Indexovom investigativnom timu i to je pošlo za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je krenulo od glasine koju nam je prenijela čistačica koja povremeno održava premijerkin ured na Markovom trgu, a koja je sasvim slučajno načula jedan od Kosoričinih strogo povjerljivih telefonskih razgovora. Iako nije ulovila baš svaku riječ, svojom nam se minimalnom plaćom zaklela da je premijerka razgovarala o zarukama!

Isprva, nismo mogli vjerovati. Premijerka da planira udaju? Premijerka je sposobna bilo što isplanirati?! No, uskoro je stigla i službena potvrda, i to iz najvjerodostojnijeg mogućeg izvora! Don Anđelko Kaćunko, na čija je kršna katolička pleća pala zadaća da vjenča premijerku s njenim odabranikom u kratkom telefonskom razgovoru nam je kazao sljedeće: "I mislio sam da to neće dugo ostati tajna. Da, točno je, gospođa Kosor je tražila mene osobno. Velika je obožavateljica mog bloga i kaže da nije mogla zamisliti da je vjenča bilo koji drugi svećenik. Naravno, počašćen sam".

Tko je sretni izabranik Jadrankinog srca, sigurno se pitate? Naši najtajniji izvori uvjeravaju nas da se radi o strancu, mađarskom diplomatu, kojeg je Kosor upoznala tijekom nedavnog posjeta susjednoj državi. Bila je to, kako doznajemo, ljubav na prvi pogled, toliko intenzivna da je premijerka čak upisala napredni tečaj engleskog jezika kako bi uklonila komunikacijsku barijeru koja postoji između nje i njenog dragog. On, naime, govori sedam jezika, ali niti jedan od njih nije hrvatski.

Prosječni čitatelj sada možda razmišlja kako ga premijerkino vjenčanje nimalo ne zanima i kako mu nije jasno zbog čega je to uopće vijest. No, dan Kosoričine svadbe neće biti radostan samo za nju, već i za čitavu naciju. Naime, premijerka se nakon vjenčanja, tvrde naši izvori, povlači iz politike! Vodstvo HDZ-a prepustit će svom svadbenom kumu Darku Milinoviću, dok će se ona zajedno sa svojim supružnikom nastaniti u njegovoj rodnoj Mađarskoj, gdje zajedno planiraju pokrenuti farmu za uzgoj pasa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara