Eksplodirala ručna bomba kod nogometne škole sina Ćire Blaževića

Eksplodirala ručna bomba kod nogometne škole sina Ćire Blaževića

NEPOZNATA osoba bacila je u noći sa subote na nedjelju ručnu bombu na parkiralištu Škole nogometa Maksimir u vlasništvu sina nogometnog trenera Ćire Blaževića, a u eksploziji su manje oštećena dva vozila, no nitko nije ozlijeđen, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Zagrebačka policija je izvijestila da je u eksploziji, koja je odjeknula u noći oko 2 sata, oštećen osobni automobil Ford Escort, zagrebačkih registarskih oznaka, u vlasništvu 55-godišnjaka i kombi Fiat Iveco, također zagrebačkih oznaka, čiji je vlasnik 67-godišnjak. Osim vozila, oštećen je i inventar ispred svlačionice i klupskog kafe bara, no ukupna šteta nije velika, odnosno manja je od dvije tisuće kuna.

Bomba je eksplodirala na parkiralištu u sklopu sportskog centra NK Maksimir, u vlasništvu Grada Zagreba koji, inače, koristi Škola nogometa Maksimir, čiji je vlasnika Miroslav Blažević, sin bivšeg trenera hrvatske nogometne reprezentacije Ćire.

Blažević: Ne znam zašto bi netko bacio bombu pred nogometni centar

Voditelj i vlasnik Nogometnog centra Maksimir Miroslav Blažević danas je izvijestio kako ne zna tko je i zašto u noći sa subote na nedjelju bacio ručnu bombu na parkiralištu ispred Centra.

Blažević, inače sin nogometnog trenera Miroslava Ćire Blaževića, u priopćenju ističe kako mu nisu poznati razlozi zbog čega bi netko aktivirao bombu ispred Centra.

Kako kaže, po njegovu i saznanju zaposlenika, ne postoje objektivne okolnosti da bi netko pokušao spriječiti ili degradirati uspješno poslovanje Centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglašava da Centar posluje regularno, da mu je osnovna djelatnost sport i rekreacija, da su u njegovu izgradnju i pokretanje uložena privatna sredstva te prethodno dobivene sve potrebne dozvole.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je nepoznata osoba oko 2 sata u noći sa subote na nedjelju bacila ručnu bombu na parkiralištu ispred Centra.

U eksploziji nitko nije ozlijeđen, a manje su oštećena dva vozila te inventar ispred svlačionice i klupskog kafe bara, no ukupna šteta manja je od dvije tisuće kuna.

Izvor fotografije: NC Maksimir

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara